Το προϊόν “Salifert Profi Test PO4 Phosphate” έχει προστεθεί στο καλάθι σας. Καλάθι
Hanna Instruments pH 7.01 buffer solution 20ml HI7007P
€ 2,60
Hanna Instruments pH 7.01 buffer solution 20ml HI7007P, διάλυμα βαθμονόμησης οργάνων μέτρησης του pH.
| Βάρος | 0,05 κ. |
|---|
Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)
Κωδικός προϊόντος:
101133
Κατηγορίες: Μετρήσεις, Υγρά καλιμπραρίσματος, Φροντίδα ενυδρείου
Ετικέτα: Hanna Instruments
Περιγραφή
Hanna Instruments pH 7.01 buffer solution 20ml HI7007P
Το ρυθμιστικό διάλυμα Hanna Instruments pH 7.01 buffer solution 20ml HI7007P διατίθεται σε μικρούς και εύχρηστους φακελίσκους των 20ml, ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ρυθμιστικά διαλύματα.
Το pH 7.01 είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ακριβή ουδέτερη ανάγνωση, ιδιαίτερα για όσους εργάζονται σε εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού, τη βιομηχανία τροφίμων, τα υδρόβια και τα υδροπονικά, και όπου το pH αναμένεται να είναι ουδέτερο. Τα τελευταία φορητά όργανα Hanna και μικροεπεξεργαστές βαθμονομούνται με pH 7,01.
Οι φακελλίσκοι μιας δόσης είναι πραγματικά βολικοί με κάθε σφραγισμένο φακελλίσκο, περιέχεται ακριβώς τη κατάλληλη ποσότητα διαλύματος. Κάθε φορά που ένας μετρητής ή ένα ηλεκτρόδιο βαθμονομείται χρησιμοποιώντας φακελάκια Hanna, είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα καινούργιο μπουκάλι ρυθμιστικού διαλύματος!
Για τη σωστή συντήρηση του μετρητή / ηλεκτροδίου σας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση διαλύματος καθαρισμού Hanna, καθώς και ενός buffer, για μέγιστη απόδοση κάθε φορά. Το pH7 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διάλυμα αποθήκευσης έκτακτης ανάγκης.
Για επιπλέον ανταλλακτικά υγρά βαθμονόμησης δείτε εδώ:
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν δείτε τη σελίδα του κατασκευαστή εδώ.
