Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώστε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Απευθείας πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο site μας.

Μπορείτε να πληρώσετε με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα και με προπληρωμένη κάρτα των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners κατά την διαδικασία αγοράς μέσα από το site μας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Με πληρωμή μέσω λογαριασμού PayPal

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών και δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών.
Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και το aberaquatic.com δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.

3. Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την ώρα που θα έρθει στην πόρτα σας o courier και θα σας παραδώσει την Παραγγελία σας. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2€.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ (Από 01.01.2017) βάση (νόμου. 4446/2016) δεν αποστέλλονται παραγγελίες με χρήση αντικαταβολής σε ποσά άνω των €500. Για ποσά άνω των €500 θα πρέπει να γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας είτε με paypal.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε ηλεκτρονικά ή να καταθέσετε σε τραπεζικό κατάστημα μετρητά στον τραπεζικό μας λογαριασμό με τα παρακάτω στοιχεία:

 

Τράπεζα ALPHA BANK

Δικαιούχος: ABER AQUATIC ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Ε.Ε.
IBAN: GR8001401460146002002026793
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: ABER AQUATIC ΕΝΥΔΡΕΙΑΚΑ ΕΙΔΗ Ε.Ε.
IBAN: GR1501720130005013108149186
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Παρακαλούμε στο όνομα καταθέτη συμπληρώστε το όνομα που χρησιμοποιείτε στον λογαριασμό σας. Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται μόλις επιβεβαιωθεί η μεταφορά από την τράπεζά μας. Τα όποια τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή εξ’ ολοκλήρου.

5. Με μετρητά στο κατάστημα κατά την παραλαβή

Εννοείται ότι πάντα μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα και να πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα (POS)